Home » » Τα "έψαλαν" σε όλους τους πολιτικούς τα ... κάλαντα

Τα "έψαλαν" σε όλους τους πολιτικούς τα ... κάλαντα


Μήνυμα για «να φτιάξουμε και αυτή τη χρονιά που μας έρχεται μια καλύτερη κοινωνία, δικαιοσύνης και ανθρωπιάς» έστειλε ο πρωθυπουργός, Γ. Παπανδρέου, κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησε, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Άντα, στον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού «Η Κιβωτός του Κόσμου», στον Κολωνό.

Με δήλωσή του, στο περιθώριο της επίσκεψης, ο κ. Παπανδρέου έστειλε «μήνυμα σε όλον τον κόσμο για την αλληλεγγύη, την προσφορά στον συνάνθρωπό μας, μήνυμα θαλπωρής και αγάπης, για την προστασία και την ασφάλεια ενάντια σε κάθε αποκλεισμό, κάθε ρατσισμό και ενάντια σε κάθε μορφή βίας».

«Να φτιάξουμε και αυτή τη χρονιά που μας έρχεται μια καλύτερη κοινωνία δικαιοσύνης και ανθρωπιάς» υπογράμμισε ο πρωθυπουργός και ευχήθηκε «χρόνια πολλά» σε όλα τα παιδιά της πατρίδας, σε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες και, παράλληλα, έδωσε συγχαρητήρια στους υπευθύνους και τους εθελοντές της «Κιβωτού του Κόσμου».


Δεκάδες παιδιά όλων των ηλικιών έψαλαν τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στον κ. Παπανδρέου και τη σύζυγό του, και τραγούδησαν το «τραγούδι της Κιβωτού». Επιπλέον, έψαλαν και μια παραλλαγμένη εκδοχή των καλάντων με ευχετήριες αναφορές προς τον ίδιο τον πρωθυπουργό και τους συνεργάτες του.

Τα κάλαντα στον Αντώνη Σαμαρά

Ο Ποντιακός Σύλλογος Πρέβεζας «Η Νέα Σαμψούντα» είπε τα πρωτοχρονιάτικα ποντιακά κάλαντα στον Αντώνη Σαμαρά.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. αντάλλαξε ευχές με τα μέλη του συλλόγου που χόρεψαν και έναν ποντιακό χορό, τους έδωσε γούρια για τη νέα χρονιά και φωτογραφήθηκε μαζί τους.
«Υγεία και αγάπη σε όλους.

Σ΄ αυτές τις ώρες ο νους μου είναι κοντά κυρίως σε εκείνους που έχασαν τη δουλειά τους, που αναγκάστηκαν να βάλουν λουκέτο στα μαγαζιά τους, που περνούν δύσκολες στιγμές τώρα. Αυτούς σκέφτομαι περισσότερο και από βάθους καρδιάς ας τους ευχηθούμε όλοι.

Να ευχηθούμε στην Ελλάδα να βρει τον δρόμο της ανάπτυξης και στους 'Έλληνες να έχουν πάντα χαμόγελα και αισιοδοξία» είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Να φροντίσετε όσο μπορείτε την πατρίδα μας στη δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται σήμερα» απάντησε εκπρόσωπος του συλλόγου.

Αρβανίτικα κάλαντα στον Θ. Πάγκαλο

Στα Ελληνικά και στα Αρβανίτικα έψαλαν τα κάλαντα στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Θ. Πάγκαλο, και τη σύζυγό του τα μέλη του Συλλόγου Αρβανίτικου Πολιτισμού Άνω Λιοσίων « Η Γρίζα».

Τα μέλη του συλλόγου έκαναν δώρο στον κ. Πάγκαλο έναν παραδοσιακό καθρέφτη με τη λέξη «Καλημέρα» αναγραφόμενη πάνω του, καθώς και ένα λεύκωμα με την ιστορία των Άνω Λιοσίων συνοδευόμενη από πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

«Να επιστρέψει η ελπίδα»

Στον Πρόεδρο του ΛΑΟΣ,. Γ. Καρατζαφέρη, τραγούδησαν σήμερα τα πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα ο Σύνδεσμος Ποντιακών Σωματείων Ν. Ελλάδος και Νήσων.

«Εσείς οι Πόντιοι είσαστε ίσως το πιο δυναμικό κομμάτι του Ελληνισμού. Σας ευχαριστούμε που μας διδάσκετε πολλά με τα τραγούδια σας, με το χορό σας, με το φρόνημά σας», ανέφερε ο κ. Καρατζαφέρης, μετά την ανταλλαγή δώρων και ευχών.

Σε δήλωσή του για το νέο έτος ο κ. Καρατζαφέρης ευχήθηκε ένα ελπιδοφόρο 2011 και τόνισε:
«Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός, θα προσπαθήσει το 2011 να επιστρέψει ξανά την ελπίδα στην ψυχή και στην καρδιά των Ελλήνων».

Μήνυμα αισιοδοξίας από τον Φ. Κουβέλη

«Η αυγή του νέου έτους βρίσκει τα περισσότερα κοινωνικά στρώματα να συμπιέζονται από τις ασφυκτικές ρυθμίσεις του μνημονίου.

Ως πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω την αλληλεγγύη της σε όλους τους πολίτες που πλήττονται από τα δυσβάσταχτα μέτρα και ιδιαίτερα στους συμπολίτες μας που βιώνουν τον κοινωνικό αποκλεισμό» τόνισε στο μήνυμά του για το 2011 ο Φώτης Κουβέλης.

Το πρωί τού έψαλαν τα κάλαντα μέλη της ΜΚΟ «Κλίμακα» που προσφέρει υπηρεσίες ψυχικής υγείας και υλοποιεί προγράμματα ενσωμάτωσης ευάλωτων ομάδων πληθυσμού.

zougla.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news