Home » » Παπούλιας: «Θα τα βγάλουμε πέρα»

Παπούλιας: «Θα τα βγάλουμε πέρα»


Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας άκουσε τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα που έψαλαν στο Προεδρικό Μέγαρο η Ορχήστρα των Ενόπλων Δυνάμεων, η Προεδρική Φρουρά, "Το Χαμόγελο του Παιδιού", ο Σύλλογος "Το Χοροστάσι", το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, η Ένωση Αφρικανών Γυναικών, η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Ναούσης και μέλη των Special Olympics.
"Είναι πράγματι οι μέρες που έρχονται, τα Χριστούγεννα και οι γιορτές, ημέρες χαράς και ελπίδας. Ας κρατήσουμε το δεύτερο: την ελπίδα μας. Γιατί έτσι θα περάσουμε τα δύσκολα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε ακόμα", είπε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας και πρόσθεσε: "Είμαι αισιόδοξος ότι θα τα βγάλουμε πέρα. Είμαι αισιόδοξος γιατί γνωρίζω τις ικανότητες και τις αντιστάσεις του ελληνικού λαού. Εύχομαι Χρόνια Πολλά, Καλά Χριστούγεννα και όλα θα πάνε καλά".

Στο μεταξύ, ενόψει των εορτών, ο κ. Παπούλιας απηύθυνε και μήνυμα προς τους Έλληνες του εξωτερικού.

"Ο ελληνισμός της διασποράς είναι δύναμη για την πατρίδα μας εκτός συνόρων, μας εμπνέει αισιοδοξία, μας διδάσκει δημιουργικότητα", υπογραμμίζει.
Η οικονομική κρίση αποτελεί μεγάλη δοκιμασία για την ελληνική κοινωνία, που έχει αποδείξει ιστορικά την αντοχή και την επιμονή της, σημειώνει ο κ. Παπούλιας, προσθέτοντας πως η δύσκολη αυτή συγκυρία επιβάλλει σε όλους τους Έλληνες, τόσο του μητροπολιτικού κέντρου, όσο και του εξωτερικού, να ενισχύσουμε ακόμα περισσότερο τους δεσμούς που μας ενώνουν.

Όπως τονίζει ο κ. Παπούλιας, οι προσωπικές ιστορίες των απόδημων Ελλήνων αποτελούν παραδείγματα επιτυχούς πορείας μέσα από αντιξοότητες και συνεπώς σημείο αναφοράς για τον ελληνικό λαό που υποφέρει σήμερα από ανασφάλεια.

newsit.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news