Home » » Και κερατάς και κατηγορούμενος γιατί είδε τα e-mail της!

Και κερατάς και κατηγορούμενος γιατί είδε τα e-mail της!



Ενας άντρας που υποπτευόταν (δικαίως) πως η γυναίκα του τον απατούσε, αντιµετωπίζει ποινή κάθειρξης έως πέντε ετών επειδή διάβασε την ηλεκτρονική της αλληλογραφία χωρίς τη συγκατάθεσή της. Ο 33χρονος Λίον Ουόκερ υποπτευόταν ότι η σύζυγός του Κλάρα, η οποία είχε στο παρελθόν κάνει άλλους δύο γάµους, διατηρούσε σχέση µε τον πρώην άνδρα της.Εχοντας ειδικές γνώσεις στα κοµπιούτερ, ο σύζυγος µπόρεσε να αποκτήσει πρόσβαση στο e-mail της και επιβεβαίωσε ότι η γυναίκατου τον απατούσε.

Ο σύζυγος βρέθηκε κατηγορούµενος, αφού, σύµφωνα µε τους νόµους της πολιτείας του Μίσιγκαν, η παράνοµη εισβολή σε ένα ξένο e-mail τιµωρείται µε φυλάκιση.

Η Κλάρα τον κατηγόρησε ως «χάκερ», αν και ο Ουόκερ υποστήριξε πως είχε στα χέρια του τους κωδικούς για να µπει στο e-mail της.

Ο δικαστής όµως δεν τον πίστεψε και τώρα ο 33χρονος κινδυνεύει, στην υπόθεση που θα εκδικαστεί τον Φεβρουάριο, µε ποινή κάθειρξης µέχρι πέντε έτη.


Προσωπικά δεδοµένα

Σχεδόν οι µισές υποθέσεις διαζυγίων στις ΗΠΑ περιλαµβάνουν κάποιο θέµα παραβίασης προσωπικών δεδοµένων, όπως το διάβασµα µηνυµάτων στο κινητό ή ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης.

Γι’ αυτό νοµικοί θεωρούν πως η συγκεκριµένη υπόθεση θα αποτελέσει δεδικασµένο στο οποίο θα στηριχθούν χιλιάδες δικαστικές αποφάσεις.


ΤΑ ΝΕΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news