Radio Roumeli News 98 FM Lamia *Tel 6975675005

Εγκαινιάστηκε το Κοινωνικό Παντοπωλείο Λαμίας

Πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012 το πρωί τα εγκαίνια του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λαμιέων στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην παλιά Δημοτική Αγορά της Λαμίας (Όθωνος και Αγ.Νικολάου δίπλα από την άλλη κοινωνική δομή του Δήμου "Ρούχο & Παιχνίδι".


Ρεσιτάλ μίσους για τους Έλληνες από τον μουφτή Ξάνθης, Μετέ

Η τουρκική εφημερίδα «Haberturk» με τον τίτλο «Αυτοί που μας αποκαλούσαν φτωχούς, ανακατεύουν τα σκουπίδια», δημοσιεύει τη συνέντευξη, με τον μουφτή να μιλάει άσχημα για τους Έλληνες, δηλώνοντας ότι «πρόκειται για έναν λαό ο οποίος θέλει την καλοπέρασή του εντός της ΕΕ. Είναι ένας λαός που παίρνει υψηλούς μισθούς, που κάνει την σιέστα του, που θέλει το ραχάτι του, που συγκεντρώνει χρήματα, αλλά δεν συμβάλει καθόλου στην παραγωγή».


Οι Έλληνες «κόβουν» το ίντερνετ λόγω κρίσης

Καθώς η κρίση εξαπλώνεται στην Ευρώπη, η χρήση των τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών υποχωρεί. τόσο στην Ε.Ε. των 27 όσο και στην Ελλάδα, οι δείκτες χρήσης τηλεφωνικών συνδέσεων και υπολογιστών εμφανίζονται μειωμένοι.

Πύργος: 9χρονα στις πιάτσες του αγοραίου έρωτα για 5 ευρώ!

Δεκάδες ανήλικα παιδιά, ηλικίας από 9 έως και 15 ετών, αγόρια και κορίτσια, εκδίδονται καθημερινά στις πιάτσες του αγοραίου έρωτα στην πόλη του Πύργου, έναντι του ποσού των 5 ευρώ! Tην ανατριχιαστική αποκάλυψη, που αποτελεί γροθιά στο στομάχι, έκανε κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο δήμαρχος της πόλης Μάκης Παρασκευόπουλος, ο οποίος παρουσίασε στοιχεία που σοκάρουν.

Χωρίς 7ο αντιπρόεδρο η Βουλή - Οργισμένη αντίδραση της Χρυσής Αυγής

Με προσφυγή στο Ευρωπαϊκό  Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, προειδοποιεί η Χρυσή Αυγή λόγω του αποκλεισμού του υποψηφίου της, από την  θέση του 7ου αντιπροέδρου της Βουλής. Στην ψηφοφορία που  πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στη Βουλή, η Χρυσή Αυγή έμεινε εκτός του προεδρείου, καθώς ο υποψήφιός της, βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης Πολύβιος Ζησιμόπουλος, συγκέντρωσε μόλις 41 ψήφους (204 άκυρα και 39 λευκά).

Πικραμμένος: «Δυστυχώς στην Ελλάδα δεν είμαστε όλοι ίσοι απέναντι στο νόμο»


H μητέρα" των προβλημάτων παραμένει η κοινωνική ανισότητα. Αρκετοί από τους νόμους μας δυστυχώς δεν προάγουν ούτε προασπίζουν την ισονομία και την ισοπολιτεία. Δυστυχώς στην Ελλάδα δεν φαίνεται να είμαστε στην πράξη  όλοι ίσοι απέναντι στο νόμο».

Πού βρίσκεται το 3ο μεγαλύτερο κοίτασμα πετρελαίου παγκοσμίως και το 3ο μεγαλύτερο κοίτασμα χρυσού της Ευρώπης;

Και να που βρέθηκαν νοτίως της Κρήτης 175 δισεκατομμύρια βαρέλια πετρέλαιο, το 3ο μεγαλύτερο κοίτασμα παγκοσμίως. Εν τω μεταξύ ο χρυσός που υπάρχει στη Θράκη μας αξίζει 38 δις ευρώ. Έχουμε εκεί, στη
Μακεδονία και τη Θράκη, τα 3 μεγαλύτερα κοιτάσματα χρυσού της Ευρώπης. Η αξία του πετρελαίου και του αερίου μας είναι - κρατηθείτε - 10.000.000.000.000 (10 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ !) όπως αναφέρει το Γεωλογικό Ινστιτούτο των ΗΠΑ, το USGS.

Πλάτωνας: Μήπως ζούμε στο σπήλαιο;

O Πλάτωνας περιγράφει την εποχή μας. Την εποχή της μεγάλης παγκόσμιας εξαπάτησης.... Η αλληγορία του σπηλαίου
 

Λέσβος: Τυφλός μαθητής αρίστευσε στις πανελλήνιες - Πήρε σε όλα τα μαθήματα 20!

Όταν υπάρχει θέληση και πίστη όλα γίνονται! Ένας μαθητής στη Λέσβο, τυφλός από την ηλικία των 2 ετών, αρίστευσε στις πανελλήνιες εξετάσεις παίρνοντας σε όλα τα μαθήματα 20! Τον λένε Στρατή Εγγλέζο, είναι 18 χρονών, μένει στα Πάμφιλα της Λέσβου και σε ηλικία 2, ετών, λόγω ατροφίας του οπτικού νεύρου (μιας γονιδιακής ανωμαλίας) έχασε την όρασή του σε ποσοστό 99%. Το μόνο που καταφέρνει είναι να βλέπει σκιές.

Euro 2012: Στον τελικό του Euro η Ιταλία... στο σπίτι της η Γερμανία

Όλη η Ελλάδα έχει… τρελαθεί με τον Πίου και τη μεταγραφή του. Η Ευρώπη όμως έχει τρελαθεί με τον Μάριο το… μαύρο πιστόλι που μόνος οδήγησε την Ιταλία σε μία μεγαλειώδη πρόκριση επί της Γερμανίας. Πετυχαίνοντας δύο γκολ, έδωσε τη νίκη με 2-1 στη «σκουάντρα ατζούρα» αφήνοντας τους Γερμανούς με την όρεξη.

Επιστήμονες ισχυρίζονται ότι το σύμπαν δεν χρειάστηκε Θεό για να δημιουργηθεί!

Η διαμάχη θρησκείας – επιστήμης για τη δημιουργία του Σύμπαντος κρατά (και αναμένεται να κρατήσει) εδώ και πολλά χρόνια, και περισσότερο λάδι στη φωτιά ρίχνει η δήλωση του αστροφυσικού Alex Flippenko, ότι δεν είναι απαραίτητη κάποια “θεϊκή παρέμβαση” για να γίνει το Big Bang.

Ποσό ύψους 3 εκατ. ευρώ σε λογαριασμό αντιδημάρχου στη Στ. Ελλάδα !

Μέσα σε τρία χρόνια αύξησε τις καταθέσεις του στην τράπεζα κατά 2.830.000 ευρώ! Στα δίχτυα του ΣΔΟΕ έπεσε την Τετάρτη ο αντιδήμαρχος δήμου σε πόλη της Φθιώτιδας, ο οποίος όπως δείχνουν όλα τα στοιχεία «έτρωγε» με χρυσά κουτάλια...

Νεοάστεγοι με... μάστερ

Το 68% του πληθυσμού στην Ελλάδα ζει κάτω από το όριο της φτώχειας... Με τα πιο μελανά χρώματα περιγράφει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή την κατάσταση των αστέγων στην Ελλάδα.

Αναστέλλουν τις κινητοποιήσεις τους οι φαρμακοποιοί

Την αναστολή των κινητοποιήσεων από την 1η Ιουλίου αποφάσισε το απόγευμα της Πέμπτης το ΔΣ του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής (ΦΣΑ), καθώς ξεκίνησαν να τους καταβάλλονται από τον ΕΟΠΥΥ οι οφειλές του Απριλίου.
 

Κύπριοι και Χρυσαυγίτες κατά «γκρίζου λύκου» - Ένταση στο τουρκικό προξενείο στη Θεσσαλονίκη

Το τούρκικο προξενείο στη Θεσσαλονίκη και το σπίτι του Κεμάλ Ατατούρκ επισκέφθηκε λίγο πριν το μεσημέρι ο πρόεδρος του κόμματος Εθνικιστικής Δράσης της Τουρκίας Ντεβλέτ Μπαχτσελί. Τον κ. Μπαχτσελί και τη 15μελή συνοδεία του, υποδέχτηκε ο Τούρκος πρόξενος, Τουγρούλ Μπιλτεκίν ο οποίος και τον ενημέρωσε για τις εργασίες ανακαίνισης στο σπίτι του Ατατούρκ.

Τι σημαίνει η ελληνική γλώσσα λίγοι από μας το γνωρίζουν..

Η Αγγλική γλώσσα έχει 490.000 λέξεις από τις οποίες 41.615 λέξεις. είναι από την Ελληνική γλώσσα.. (βιβλίο Γκίνες). Η Ελληνική με την μαθηματική δομή της είναι η γλώσσα της πληροφορικής και της νέας γενιάς των εξελιγμένων υπολογιστών, διότι μόνο σ' αυτήν δεν υπάρχουν όρια.
        (Μπιλ Γκέιτς, Microsoft)
        

Έκθεση - σοκ για την Ελλάδα: Ανεργία, φτώχεια και έλλειψη στέγης

Σοκάρουν τα στοιχεία της νέας έκθεσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την κοινωνική κατάσταση στην Ευρώπη το πρώτο τρίμηνο του 2012, που αφορούν την ανεργία, τη φτώχεια και την έλλειψη στέγης στα κράτη-μέλη της Ε.Ε. Ιδιαίτερα για την Ελλάδα, η Επιτροπή περιγράφει με μελανά χρώματα τις κοινωνικό-οικονομικές συνθήκες στη χώρα μας.

Παράτησε την αρραβωνιαστικιά του έγκυο και πλήρωσε αποζημίωση 20.000 ευρώ

Πέπλο προστασίας στη μητρότητα απλώνει ο Άρειος Πάγος αναγνωρίζοντας την ανάγκη διασφάλισης της εγκύου, οικονομικά, ηθικά και κοινωνικά, με απόφασή του που υποχρεώνει 27χρονο εργολάβο οικοδομών να καταβάλει αποζημίωση ύψους 20.000 ευρώ για ηθική βλάβη στην πρώην μνηστή του, την οποία εγκατέλειψε λίγο πριν φέρει στον κόσμο το παιδί του. 

Τσίπρας προς ΔΕΗ: «Μην κόβετε το ρεύμα!»

«Η ΔΕΗ έχει αναλάβει έναν πολύ άχαρο ρόλο, που την έχει οδηγήσει και σε μείωση των εισπράξεων εκείνων, που είναι αναγκαίες για τη βιωσιμότητα της Επιχείρησης» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος επισκέφθηκε την Τετάρτη τα γραφεία της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού.Ωστόσο, όπως επισήμανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, «οφείλουμε να δούμε άμεσα την πλευρά που αφορά στην επιβίωση μεγάλου τμήματος του πληθυσμού, που είναι στα πρόθυρα της οικονομικής ανέχειας».


Θράκη": Είστε Τούρκοι και μητέρα σας είναι η Τουρκία", ούρλιαξε o "γκρίζος λύκος"...

Στην Θράκη  «αλωνίζει» ο ηγέτης των Γκρίζων Λύκων Ντεβλέτ Μπαχτσελί με την άδεια των ελληνικών αρχών και μιλά συνέχεια για την παρουσία «Τούρκων» στη δυτική Θράκη και πως «η μητέρα πατρίδα αυτών είναι η Τουρκία». Από το μεν υπουργείο Εξωτερικών δηλώνουν ότι "Δεν χρειάζεται άδεια για να επισκεφθεί την Ελλάδα αφού ως αρχηγός κόμματος διαθέτει υπηρεσιακό ή διπλωματικό διαβατήριο" (!) και σε έρευνα του defencenet.gr προέκυψε ότι όντως δεν ζήτησε και φυσικά δεν έλαβε βίζα για να επισκεφθεί την Ελλάδα. 

Γκλέτσος: "Αφήστε μας να φτιάξουμε πολιτοφυλακή" ή "Ας βγει ο στρατός να μας φυλάει"

Δεν κάνει πίσω ο Απόστολος Γκλέτσος και εξακολουθεί να επιμένει στην ανάγκη δημιουργίας πολιτοφυλακής ώστε να αντιμετωπισθεί το σοβαρό πρόβλημα των κλοπών στην Ανατολική Φθιώτιδα.Μάλιστα, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τη Δευτέρα, ο δήμαρχος Στυλίδας κατέθεσε σχετική πρόταση και αποφασίσθηκε τελικά να δημιουργηθεί μια επιτροπή η οποία θα ασχοληθεί με το πρόβλημα της εγκληματικότητας η οποία θα καταγράψει τη σχετική πρόταση με λεπτομέρειες, ώστε ο δήμαρχος να προωθήσει το θέμα στα αρμόδια υπουργεία.

Ιστοσελίδα για τους θησαυρούς της Ακρόπολης

Με κύριο στόχο την προώθηση του αιτήματος για την επανένωση των γλυπτών του Παρθενώνα και των άλλων μνημείων της Ακρόπολης, η ιστοσελίδα www.acropolisofathens.gr προσφέρει στους επισκέπτες του διαδικτύου από όλο τον κόσμο, πληροφορίες αναφορικά με τα μάρμαρα του Παρθενώνα και όχι μόνο. 

Κωνσταντινούπολη: Επιστροφή μεγάλης έκτασης στην ελληνική κοινότητα

Η Γενική Διεύθυνση Βακουφίων επέστρεψε στο ίδρυμα της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, που ανήκει στην ελληνορθόδοξη κοινότητα της Κωνσταντινούπολης, έκταση 98 στρεμμάτων που βρίσκεται στην περιοχή του Καντιλί, στην ασιατική πλευρά του βορείου Βοσπόρου. Να σημειώσουμε ότι η εν λόγω έκταση η οποία είχε κατασχεθεί αυθαίρετα με παλαιότερες αποφάσεις, που μέχρι σήμερα δεν είχε γίνει δυνατόν να ανατραπούν δικαστικώς.

Ένας 13χρονος χάκερ - ένας από τους καλύτερους στην Ελλάδα - έπεσε στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ.

Ένας 13χρονος μαθητής κατηγορείται από την Αστυνομία ως μέλος του ελληνικού βραχίονα των χάκερς «Anonymous». Ο πιτσιρικάς, θεωρείται από τους έμπειρους αξιωματικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ένας από τους καλύτερους χάκερ της Ελλάδας και μέλος της οργάνωσης Greek Hacking Scene που έχει πραγματοποιήσει δεκάδες επιθέσεις σε υπουργεία και οργανισμούς τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε άλλες χώρες της Ευρώπης. Μάλιστα, είναι ο μικρότερος σε ηλικία χάκερ που έχει εντοπιστεί από τις αρχές αφού ποτέ στο παρελθόν δεν έχει πέσει στα δίχτυα του νόμου χάκερ που να πηγαίνει στις πρώτες τάξεις του Γυμνασίου.


Προστάτευσε το δέρμα σου, από τον ήλιο!!

Γνωρίζουμε όλοι μας ότι η έκθεση μας στον ήλιο είναι πολύ επικίνδυνη για την υγεία μας αλλά και να προκαλέσει πολλούς δερματικούς ερεθισμούς.
Χρειάζεται και επιβάλλεται να φροντίσουμε το δέρμα μας και πρώτα από όλα να προλάβουμε την ξηροδερμία αλλά και την αφυδάτωση, που θα προκληθεί από την ελάχιστη...παραμονή μας στον ήλιο.

Η κρίση οδηγεί Ελληνίδες σε σεξ για λίγα ευρώ στις… τουαλέτες!

Η οικονoμική κρίση ή ένα νέο κοινωνικό φαινόμενο οδηγεί όλο και περισσότερες Ελληνίδες στην παράνομη πορνεία και μάλιστα για ποσά όπως πέντε ευρώ σε τουαλέτες καφετεριών ή μπαρ;
 Διαβάστε το σχόλιο του δημοσιογράφου Άγγελου Πυριόχου για το θέμα.


Πώς αγοράζουν σπίτια Πακιστανοί και Αφρικανοί; Από πού βρίσκουν το εισόδημα;

Εκτιμάται ότι πάνω από 120.000 κατοικίες νεόδμητες ή παλαιές έχουν περάσει τα τελευταία χρόνια στα χέρια αλλοδαπών, την ώρα που ο Έλληνας πολίτης δεν έχει να πληρώσει ούτε το ενοίκιο του σπιτιού που διαμένει.Τα μεσιτικά γραφεία μάλιστα... τους περιγράφουν ως καλοπληρωτές με την ...κυριολεκτική έννοια του όρου. Δηλαδή αγοράζουν τα σπίτια με μετρητά ή με ελάχιστο δανεισμό.

Χρυσή Αυγή: Μέτρα για την εγκληματικότητα στη Φθιώτιδα

Την ανάγκη λήψης άμεσων μέτρων για την εγκληματικότητα, επισημαίνει με ανακοίνωσή της η Τοπική Οργάνωση της Χρυσής Αυγής, στη Φθιώτιδα. Διαβάστε τη: Τα τελευταία κρούσματα εγκληματικότητας στη Φθιώτιδα δείχνουν με τον πιο σκληρό τρόπο τον ανύπαρκτο σχεδιασμό για την ασφάλεια πολιτειακών και υπηρεσιακών παραγόντων. Εφιστούμε την προσοχή όλων, πρέπει να ληφθούν άμεσα κατασταλτικά μέτρα αλλιώς οδηγούμαστε σε ολοκληρωτικό κοινωνικό πόλεμο.

 newsbomb.gr

Φεύγουν οι Ελληνες - Έρχονται λαθρομετανάστες !!

Επιστροφή στα επίπεδα του Παγκοσμίου Πολέμου. Το 2020 θα είμαστε 8 εκατομμύρια και οι αλλοδαποί στα 1,5 εκατομμύρια! Στα επίπεδα του Β Παγκοσμίου Πολέμου κινούνται οι δημογραφικές τάσεις στη χώρα μας, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ.


Αυστραλία: "Επιστρέψτε τα μάρμαρα του Παρθενώνα στην Ελλάδα!"

Μια μεγάλη κινητοποίηση από ομογενείς της Αυστραλίας σε συνεργασία με επιτροπές ανά τον κόσμο, δραστηροποιούται με στόχο την επιστροφή των μαρμάρων του Παρθενώνα από τη Βρετανία στην Ελλάδα. Μάλιστα, ετοιμάζονται να καταθέσουν μήνυση εις βάρος της Βρετανίας, προκειμένου να την υποχρεώσουν να τα επιστρέψει! ​

800.000 νέoι νεκροί από το 2011 στη Ρώσια

Οι θάνατοι των 800.000 από τους συνολικά 1,2 εκατ. νέους ως 35 ετών που έχασαν τη ζωή τους από το 2001 στη Ρωσία οφείλονται σε χρήση ναρκωτικών ουσιών, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσίευσε σήμερα η ρωσική ομοσπονδιακή στατιστική υπηρεσία (FSKN) στον ιστότοπό της (www.fskn.gov.ru).

Ρώμη: «Να σώσουμε την Ελλάδα, για να σώσουμε την Ευρώπη»

Εκδήλωση για την προβολή του μανιφέστο «Να σώσουμε την Ελλάδα για να σώσουμε την Ευρώπη» διοργανώνεται το απόγευμα της Δευτέρας με τη στήριξη της ιταλικής κεντροαριστεράς στην πλατεία Πάνθεον στη Ρώμη με το βλέμμα στην προσεχή Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

Κάνουν μήνυση στην Κανέλλη οι αστυνομικοί της Κοζάνης!

Όπως υποστηρίζουν οι αστυνομικοί, αφορμή στάθηκε δήλωση της κυρίας Κανέλλη σε τηλεοπτικό σταθμό πανελλαδικής εμβέλειας, όπου αποκάλεσε "φασιστοτσόγλανους" ορισμένους αστυνομικούς.
Η δήλωση αυτή έγινε λίγες μέρες μετά το γνωστό επεισόδιο που είχε η κυρία Κανέλλη, στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη.


ΣΗΜΕΡΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ Ο ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΓΟΝΤΙΚΑΚΗΣ

ΣΗΜΕΡΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ Ο ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΓΟΝΤΙΚΑΚΗΣ
Από τις 22:00 με 01:00 "Παρέα με το Νίκο" χωρίς κείμενα, χωρίς playlist....!!!
Μια εκπομπή ελεύθερου σχολιασμού για όλα όσα μας καίνε.
Δευτέρα έως Παρασκευή στο Radio Roumeli News fm 98.00 Λαμία .

Eσωτερική παραγωγή - επιμέλεια παρουσίαση Νίκος Σαμούρκας
Γραμμή επικοινωνίας 6975675005

http://www.ubroadcast.gr/player.aspx?radioid=171&radio=radio+roumeli+news

Σοκ στο νοσοκομείο Λαμίας.Μαιευτική κλινική, ορθοπεδική, ακτινολογικό και τμήμα χημειοθεραπείας κλείνουν

Κάποτε στην Ελλάδα κοροϊδεύαμε τους Κινέζους που στα νοσοκομεία τους αποστείρωναν και χρησιμοποιούσαν ξανά τους ίδιους καθετήρες. Σήμερα καλούμαστε να κάνουμε το ίδιο. Αυτό είναι το λιγότερο» παραδέχεται ο διευθυντής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου της Λαμίας, εντατικολόγος, Δημήτρης Σφύρας. Βόμβα έτοιμη να εκραγεί το Νοσοκομείο της Λαμίας. Μαιευτική κλινική, ορθοπεδική, ακτινολογικό τμήμα και τμήμα χημειοθεραπείας οδεύουν σε κλείσιμο. 

Ένα εκατομμύριο λιγότεροι Έλληνες μέσα σε μια δεκαετία !


Aνατριχιαστικά είναι τα αποτελέσματα της απογραφής πληθυσμού που δόθηκαν στην δημοσιότητα και δείχνουν μία Ελλάδα που όχι απλώς γερνάει, αλλά μία Ελλάδα που έχασε μέσα σε μόλις δέκα χρόνια περισσότερο από 1.000.000 Έλληνες (!) στην χειρότερη δεκαετία από την δεκαετία του 1940!

Ευχαριστούμε για το ταξίδι - Αντίο με...ψηλά το κεφάλι για την Εθνική!

Ο Δαβίδ τελικά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Γολιάθ και το ταξίδι της Εθνικής μας τελείωσε κάπου εδώ, αφού η Εθνική ομάδα ηττήθηκε 4-2 από την Γερμανία και αποκλείστηκε από την συνέχεια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος

Δέκα χώρες ζητούν Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης με υπερπρόεδρο

Τη δημιουργία «Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης» κατά τα πρότυπα των ΗΠΑ και την υιοθέτηση «Ευρωπαϊκού Νομισματικού Ταμείου» προτείνουν σε άτυπη αναφορά τους δέκα κορυφαίοι υπουργοί Εξωτερικών της ΕΕ, με επικεφαλής τον Γερμανό Γκίντο Βεστερβέλε, σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Die Presse.


New Statesman: "H Μέρκελ είναι ο πιο επικίνδυνος ηγέτης μετά τον Χίτλερ"

Ένα άκρως καυστικό άρθρο δημοσιεύεται στο βρετανικό περιοδικό New Statesman, το οποίο εξαπολύει ευθεία επίθεση κατά της Γερμανίδας Καγκελαρίου, Άγκελα Μέρκελ. Η Άγγελα Μέρκελ είναι «η πιο επικίνδυνη ηγέτης της Γερμανίας μετά τον Χίτλερ» καθώς «εξολοθρεύει την ανάπτυξη», υποστηρίζει το βρετανικό περιοδικό καταγγέλλοντας την «μανία» που έχει η καγκελάριος με τη λιτότητα.

Λαμία: Ποινή φυλάκισης τριών ετών σε εκλογική αντιπρόσωπο

Τριετή φυλάκιση και τετραετή στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων επέβαλε το τριμελές πλημμελειοδικείο της Λαμίας στην 53χρονη εκλογική αντιπρόσωπο της ΝΔ από τη Λαμία, η οποία κατηγορήθηκε για αλλαγές ψηφοδελτίων την ώρα της διαλογής στις εκλογές της περασμένης Κυριακής.

Ανακαλύφθηκαν δύο πλανήτες έξω από το ηλιακό μας σύστημα

Αμερικανοί αστρονόμοι ανακάλυψαν δύο εξωπλανήτες (πλανήτες εκτός του ηλιακού μας συστήματος) των οποίων οι τροχιές γύρω από τα άστρο τους (ήλιος) βρίσκονται σε πολύ μικρή απόσταση η μία από την άλλη, ένα φαινόμενο που δεν το έχουμε ποτέ δει στο Σύμπαν.

Χανιά: Πνίγηκε 16χρονος στην προσπάθεια του να σώσει τον αδελφό του

Τραγική κατάληξη είχε για μια παρέα  τεσσάρων ανήλικων παιδιών  το  μπάνιο που έκαναν στη θαλάσσια περιοχή «ΓΗΠΕΔΟ» στο Καστέλι Κισσάμου. Ένα ανήλικο παιδί 16 ετών πνίγηκε στην προσπάθειά του να σώσει τον αδελφό του ηλικίας 15 ετών που ένιωσε αδιαθεσία ενώ κολυμπούσε.


Συντάκτης Bild: «Οι Έλληνες το μόνο που έχουν πια, είναι μερικά άγονα βουνά, μερικές ξερές ελιές και αδέσποτες γάτες»

Mε μια επιστολή έκπληξη, o συντάκτης της Bild, Franz Josef Wagner, την οποία δημοσιεύει στο site της γερμανικής εφημερίδας όπου εργάζεται, επισημαίνει ότι η δική του καρδιά χτυπά για τους Έλληνες και συγκεκριμένα, για αυτούς με τα άδεια πορτοφόλια, για αυτούς που δεν έχουν χρήματα να πιουν ένα ποτήρι κρασί, για «ένα πακετάκι τσιγάρα, για να πάνε στον οδοντίατρο ή να πληρώσουν το ενοίκιό τους».

Χρυσή Αυγή: Ζητεί την κατάργηση της κρατικής επιχορήγησης προς τα κόμματα

Με ανακοίνωσή της, η Χρυσή Αυγή ζητεί την κατάργηση της κρατικής επιχορήγησης προς τα κόμματα... και υποστηρίζει ότι το ποσό που θα λάβει η ίδια θα το διαθέσει για κοινωνικό έργο.
 «Είναι γεγονός απαράδεκτο, τα κόμματα να εισπράττουν αφειδώς εκατομμύρια ευρώ, την ώρα που ο λαός πένεται. Πάγια θέση της Χρυσής Αυγής είναι η κατάργηση της κρατικής χρηματοδότησης των κομμάτων».

Αυτοκτόνησε γιατί δεν είχε χρήματα για τα φάρμακά του

Μια τραγωδία που δεν τη χωράει ανθρώπινος νους. Στην Ελλάδα του 2012 ένας 70χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του γιατί δεν είχε χρήματα να αγοράσει τα φάρμακά του. Το απίστευτο περιστατικό που έχει συγκλονίσει από χθες το πανελλήνιο συνέβη στην Κρήτη, όπου το τελευταίο χρονικό διάστημα η μία αυτοκτονία διαδέχεται την άλλη.

Dailymail: «Έλληνες που λιμοκτονούν κάνουν ουρές για φαγητό στην καταχρεωμένη χώρα τους που επιτέλους σχημάτισε κυβέρνηση… αλλά πόσο θα κρατήσει;», »

«Έλληνες που λιμοκτονούν κάνουν ουρές για φαγητό στην καταχρεωμένη χώρα τους που επιτέλους σχημάτισε κυβέρνηση… αλλά πόσο θα κρατήσει;», με αυτόν τον ειρωνικό τίτλο σχολίασε την Τρίτη η βρετανική Daily Mail την προσφορά δωρεάν λαχανικών του αγροτικού συλλόγου Ιεράπετρας αλλά και τον σχηματισμό κυβέρνησης.

Νεκρός πυροσβέστης στην Ελευσίνα - Κάηκαν σπίτια στην Σαλαμίνα

Ένας 28χρονος πυροσβέστης έχασε τη ζωή του στην προσπάθεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς στην Ελευσίνα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ άλλοι δύο πυροσβέστες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άτυχος πυροσβέστης που ήταν οδηγός του περιφερειάρχη της πυροσβεστικής ένιωσε δυσφορία και μεταφέρθηκε στο Θριάσιο νοσοκομείο. Ο θάνατός του πιθανότατα προκλήθηκε από ανακοπή καρδιάς.

Προκαλούν οι Τούρκοι με έρευνες βόρεια της Κερύνειας

Από σήμερα και μέχρι την Πέμπτη 5 Ιουλίου δυο τουρκικά σκάφη θα ... αλωνίζουν στη θάλασσα βόρεια της Κύπρου απ' τις ακτές των κατεχόμενων περιοχών μέχρι και αυτές της Τουρκίας διεξάγοντας έρευνες για πετρέλαιο και φυσικό αέριο, ενώ οι Τούρκοι ήδη ανακοινώνουν και γεωτρήσεις


ΣΗΜΕΡΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΠΑΜ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ!!!

ΣΗΜΕΡΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΠΑΜ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ!!!
Από τις 22:00 με 01:00 "Παρέα με το Νίκο" χωρίς κείμενα, χωρίς playlist....!!!
Μια εκπομπή ελεύθερου σχολιασμού για όλα όσα μας καίνε.
Δευτέρα έως Παρασκευή στο Radio Roumeli News fm 98.00 Λαμία .

Eσωτερική παραγωγή - επιμέλεια παρουσίαση Νίκος Σαμούρκας
Γραμμή επικοινωνίας 6975675005

http://www.ubroadcast.gr/player.aspx?radioid=171&radio=radio+roumeli+news

Κατέθεσαν τα παιδιά τους στα γκισέ της...εφορίας σαν τεκμήριο!

Η διαμαρτυρία των τριτέκνων με τον σαφή και ισχυρό συμβολισμό έγινε την Παρασκευή, 15/16/2012 στη ΔΟΥ Κορίνθου. Οι αγανακτισμένοι τρίτεκνοι τους οποίους η πολιτεία φορολογεί με αναλγησία αντί να τους επιβραβεύει για το γεγονός πως επιλέγουν να αναθρέψουν όσους περισσότερους Έλληνες μπορούν σε μια περίοδο που η υπογεννητικότητα ειναι μάστιγα, πήραν τα παιδιά τους και πήγαν και τα κατέθεσαν σαν...τεκμήρια στα γκισέ της εφορίας. 

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news