Home » , » Το «τελευταίο αντίο» στον 19χρονο

Το «τελευταίο αντίο» στον 19χρονο

Πλήθος κόσμου συνόδεψε στην τελευταία του κατοικία, στο νεκροταφείο Περιστερίου, τον 19χρονο που έχασε τη ζωή του την περασμένη Τρίτη, στη διάρκεια ελέγχου εισιτηρίων σε τρόλεϊ της γραμμής «Ζάππειο - Άγιος Ιερόθεος». Φώναξαν «Αθάνατος!» και χειροκρότησαν παρατεταμένα, καθώς περνούσε η σορός του.



Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό πρακτορείο, με συνθήματα κατά του ελεγκτή, του οδηγού του τρόλεϊ, αλλά και της λιτότητας και της πολιτείας,

πολύ νέοι έμειναν για αρκετή ώρα γύρω από τον τάφο του 19χρονου.



Η κηδεία ξεκίνησε στις 5 το απόγευμα της Παρασκευής, ενώ μια ώρα πριν, η Ανοιχτή Συνέλευση Περιστερίου πραγματοποίησε πορεία από την κεντρική πλατεία Περιστερίου προς το νεκροταφείο. Στη διαδρομή γράφτηκαν πολλά συνθήματα και προκλήθηκαν φθορές σε ένα λεωφορείο της ΕΘΕΛ που βρέθηκε επί της οδού Παναγή Τσαλδάρη.



Μετά την κηδεία ακολούθησε πορεία διαμαρτυρίας πίσω στην πλατεία Περιστερίου. Διαδηλωτές άναψαν φωτιές σε κάδους, ενώ, σύμφωνα με το Αθηναϊκό πρακτορείο, πέταξαν πέτρες προς τις αστυνομικές δυνάμεις και ακολούθησαν συγκρούσεις με τα ΜΑΤ. Λίγη ώρα αργότερα, η αστυνομία έκανε χρήση χημικών και το πλήθος διαλύθηκε. Η αστυνομία προχώρησε σε εννέα προσαγωγές.

Στην περιοχή αποκαταστάθηκε η ηρεμία, ενώ οι παρακείμενοι δρόμοι δόθηκαν στην κυκλοφορία, όπως και ο σταθμός του μετρό.



www.real.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news