Home » , , » Μυτιλήνη: Ξυλοκόπησε το τρίχρονο παιδί της και το άφησε στο πεζοδρόμιο

Μυτιλήνη: Ξυλοκόπησε το τρίχρονο παιδί της και το άφησε στο πεζοδρόμιο


Νέα στοιχεία προκύπτουν στην υπόθεση του τρίχρονου κοριτσιού που βρέθηκε αιμόφυρτο στο πεζοδρόμιο της Ελευθερίου Βενιζέλου από περαστικούς και που όπως ισχυρίστηκε η μητέρα του έπεσε από τον τρίτο όροφο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του LesvosNews.gr - που όμως δεν επιβεβαιώνονται επισήμως από καμία αρμόδια αρχή - το άτυχο κοριτσάκι ενδέχεται να έχει ξυλοκοπηθεί άγρια από την 20χρονη μητέρα του η οποία ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Η 20χρονη Μολδαβή προφανώς νόμιζε ότι είχε σκοτώσει το παιδί της και το κατέβασε από το διαμέρισμά της αφήνοντάς το στο πεζοδρόμιο για να θεωρηθεί ατύχημα.


Σύμφωνα με το LesvosNews, σ' αυτό το συμπέρασμα συγκλίνουν οι μέχρι τώρα έρευνες της αστυνομίας με δεδομένο το γεγονός ότι αν το παιδάκι είχε πέσει από αυτό το ύψος θα ήταν σοβαρότερα τραυματισμένο, έστω κι αν είχε πέσει στην παρακείμενη τέντα του καταστήματος που αν συνέβαινε αυτό το πιθανότερο θα ήταν να έπεφτε στο δρόμο.


Ένα άλλο στοιχείο που έχει βάλει σε υποψίες τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ είναι και τα πολλά πράγματα που βρέθηκαν κοντά στο κορμάκι του παιδιού.

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news