Home » » ΟΜΑΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΑΤΟΣ FACEBOOK (Official Group) S.O.S. ΕΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΙΜΑ ΑΜΕΣΑ !!! ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΑΣΠΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΓΟΣ ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ

ΟΜΑΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΑΤΟΣ FACEBOOK (Official Group) S.O.S. ΕΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΙΜΑ ΑΜΕΣΑ !!! ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΑΣΠΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΓΟΣ ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ


ΟΜΑΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΑΤΟΣ FACEBOOK (Official Group)

Όλη η Ελλάδα εύχεται να ζήσει η 17χρονη Ασπασία από το Άργος, που το μεσημέρι πυροβολήθηκε από τον πατέρα της. 

Αυτή την ώρα δίνει μάχη για τη ζωή της και χρειάζεται επειγόντως αίμα. 

Η κοπέλα βρίσκεται στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας αλλά όσοι θέλετε να δώσετε αίμα μπορείτε να πάτε και στην Αιμοδοσία του Νοσοκομείου Άργους. 

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο τηλ. επικοινωνίας: 6943189050



 

Στο γενικό κρατικό νοσοκομείο της Νίκαιας, έχουν διακομιστεί και νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση, ο 47χρονος επιχειρηματίας που αυτοπυροβολήθηκε, έχοντας νωρίτερα πυροβολήσει την 17χρονη κόρη του στο κέντρο του Αργους.

Ο επιχειρηματίας που έτρωγε με την ανήλικη κόρη του σε κατάστημα της πλατείας Λαϊκής Αγοράς στο Αργος, σε κάποια στιγμή που η κόρη του πήγε στο περίπτερο, την ακολούθησε και για άγνωστη αιτία την πυροβόλησε με ένα πιστόλι, που κατείχε παράνομα, τραυματίζοντάς την στον αυχένα και το κεφάλι.


Στην συνέχεια ο 47χρονος πήγε σπίτι του και με το ίδιο πιστόλι που βρήκαν οι αστυνομικοί δίπλα του, αυτοπυροβολήθηκε και τραυματίστηκε στη στοματική κοιλότητα.


https://www.facebook.com/groups/220464494647193/
 

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news