Home » , , , » Επίθεση δέχτηκαν στελέχη του ΛΑΟΣ στο Περιστέρι, από αριστεριστές, όπως υποστήριξα τα θύματα της επίθεσης

Επίθεση δέχτηκαν στελέχη του ΛΑΟΣ στο Περιστέρι, από αριστεριστές, όπως υποστήριξα τα θύματα της επίθεσης


Μέλη νομαρχιακής επιτροπής του ΛΑΟΣ δέχτηκαν επίθεση στο Περιστέρι.
Από την επίθεση, η οποία, σύμφωνα με τις καταγγελίες, έγινε με ξύλα, γκλοπ και καδρόνια, τραυματίστηκε ένας άνθρωπος και καταστράφηκε εξοπλισμός γραφείου.

Ο ΛΑΟΣ εξέδωσε ανακοίνωση.

 "Σήμερα το απόγευμα μέλη της Β8 Νομαρχιακής Επιτροπής ΛΑ.Ο.Σ κατά τη διάρκεια διανομής εντύπου ενημερωτικού υλικού στην Πλατεία του Περιστερίου, δέχθηκαν αναίτια επίθεση από άτομα που κατά δήλωση τους ανήκουν στον "αριστερίστικο" χώρο, οι οποίοι τους επιτέθηκαν με ξύλα, γκλόπς και καδρόνια.

Από τη συμπλοκή τραυματίσθηκε ο Περιφερειάρχης κ. Β. Στίγκας ενώ οι "αριστεριστές" κατέστρεψαν ολοσχερώς, υλικό και εξοπλισμό.

Στο σημείο του συμβάντος επενέβη άμεσα πλήρωμα της ομάδας "ΔΙΑΣ" το οποίο συνέλαβε και προσήγαγε στο Α.Τ Περιστερίου, έναν από τους δράστες.

Με εντολή του Προέδρου του κόμματος κ. Γ. Καρατζαφέρη, η Γραμματέας της Κ.Ε ΛΑ.Ο.Σ Κα Ελ. Τσάρου, ο Αναπλ. Προέδρου Α. Παπαμιχαήλ, ο Γραμματέας Οργανωτικού Σπ. Λορετζάτος και ο Γεν. Διευθυντής του κόμματος κ. Π. Λιβανίδης, μετέβησαν στο σημείο όπου σημειώθηκε το επεισόδιο καθώς και στο Α.Τ Περιστερίου, προκειμένου να ενημερωθούν για την πορεία των ερευνών".


news247  Σεπτέμβριος 29 2013 23:17

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news