Home » , , » ΣΚΟΠΙΑ: ΟΜΑΔΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΩΝ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΘΕΡΕΤΡΟ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

ΣΚΟΠΙΑ: ΟΜΑΔΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΩΝ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΘΕΡΕΤΡΟ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ


Ομάδα 22 ατόμων, είναι ύποπτα για κατασκοπεία και για υποτιθέμενη πώληση πληροφοριών υψηλής ασφαλείας σε ξένες υπηρεσίες.
Οι υπόνοιες στρέφονται προς τις ελληνικές μυστικές υπηρεσίες γιατί σύμφωνα με ένα από τους επικεφαλής της ομάδας των ‘κατασκόπων’ πραγματοποιούσε τακτικές συναντήσεις με ξένες υπηρεσίες στον ελλαδικό χώρο.

Ως σύνδεσμος αναφέρεται ένας πρώην αξιωματούχος της υπηρεσίας πληροφοριών των Σκοπίων, είναι επίσης γνωστός ως αδελφός του εισαγγελέα για τη διερεύνηση μιας ποινικής υπόθεσης «Likuidimi».

Σύμφωνα με τις έρευνες της αστυνομίας, ο πρώην κατάσκοπος του νοτιοσλαβικού κράτους είχε αρκετές συναντήσεις με ξένους πράκτορες σε τουριστικό θέρετρο της Χαλκιδικής. 


Παρείχε πληροφορίες , έγγραφα και υλικά τα οποία πωλούσε και αυτά αναφέρονταν σε ονόματα δημόσιων προσώπων που συνδέονταν με κρατικές και θεσμικές εκδηλώσεις που γίνονταν στα Σκόπια.

Στη δράση της σκοπιανής αστυνομίας συνελήφθησαν 17 άτομα χθες, ενώ οι υπόλοιποι αναζητούνται και μεταξύ αυτών είναι και ο δημοσιογράφος Ζόραν Μποζινόβσκι.

Ανεπίσημα αναφέρονται οι συλλήψεις του Μάριαν Ματζόφσκι, επικεφαλής του γραφείου του προέδρου του Κοινοβουλίου, Τράικο Βελιανόφσκι, ο οποίος ήταν και μέλος ενός οργανισμού για ξέπλυμα χρήματος, ο Βάνε Τσβετάνοφ, πρώην αξιωματικός των δυνάμεων ασφαλείας που συμμετείχε στη σύγκρουση του 2001, ο Γκόραν Στόϊκοφ, δημοσιογράφος, ο Ζόραν Μποζινόβσκι δημοσιογράφος, ο Άσε Ντιμέφσκι, πρώην υπάλληλος της Αντικατασκοπείας και άλλα ονόματα ανθρώπων που είναι υπάλληλοι στο υπουργείο Εσωτερικών, Άμυνας και άλλους τομείς. 

Η ομάδα λειτουργούσε ως παράλληλη μυστική υπηρεσία.


Vigil News

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news