Home » , , , » Την Τρίτη θα απολογηθεί η ηγετική ομάδα της Χρυσής Αυγής

Την Τρίτη θα απολογηθεί η ηγετική ομάδα της Χρυσής Αυγής

Προθεσμία για να απολογηθούν την Τρίτη και την Τετάρτη ζήτησαν και έλαβαν από τους δύο ειδικούς ανακριτές κατά της διαφθοράς οι συνολικά 21 συλληφθέντες για την «εγκληματική» δράση της Χρυσής Αυγής.



Ειδικότερα, ο, κατά το πόρισμα του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Χαράλαμπου Βουρλιώτη, αρχηγός της «εγκληματικής οργάνωσης» Νίκος Μιχαλολιάκος και οι βουλευτές του κόμματος Η. Κασιδιάρης, Η. Παναγιώταρος, Ι. Λαγός και Ν. Μίχος, καθώς και τρεις ακόμα από τους συνολικά 21 συλληφθέντες θα απολογηθούν την Τρίτη το μεσημέρι, ενώ οι υπόλοιποι την Τετάρτη.

Ωστόσο, «πονοκέφαλο» στις δικαστικές αρχές δημιουργεί η περίπτωση του καταζητούμενου βουλευτή της Χρυσής Αυγής Χ. Παππά, καθώς εάν δεν συλληφθεί σήμερα και παρέλθει και το δεύτερο 24ωρο, τότε παύει η ισχύς της αυτόφωρης διαδικασίας και σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να προηγηθεί άρση της βουλευτικής του ασυλίας για να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του.

Σύμφωνα τώρα με εκτιμήσεις μετά τις απολογίες των κατηγορουμένων, θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι η δικογραφία καθώς και οι συναφείς με αυτήν υποθέσεις, θα ανατεθούν σε ειδικό εφέτη ανακριτή λόγω της σοβαρότητας των υποθέσεων.

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news