Radio Roumeli News 98 FM Lamia *Tel 6975675005

MOTHER COMPANY: ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΘΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥ ΙΡΑΝ

Θα μπορούσε να αποκτήσει τον έλεγχο της Κεντρικής Τράπεζας της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν (CBI), είναι ένας από τους κύριους λόγους που το Ιράν βρίσκεται στο στόχαστρο από τις δυτικές και ισραηλινές δυνάμεις. Δεδομένου ότι οι εντάσεις ενισχύουν έναν αδιανόητο πόλεμο με το Ιράν, αξίζει να διερευνηθεί το τραπεζικό σύστημα του Ιράν έναντι των ΗΠΑ, της Βρετανίας και του Ισραήλ αντίστοιχα.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΤΑ ΜΑΓΝΗΤΑΚΙΑ!!!

Ερευνητές στο Πανεπιστήμιο του Princeton έχουν ανακαλύψει κάτι που θεωρείται τρομακτικό....
Για αρκετούς μήνες έτρεφαν δύο ομάδες ποντικών, μια ομάδα με τα τρόφιμα που φυλάσσονταν στο ψυγείο, και το άλλο με τα τρόφιμα φυλάσσονταν σε ψυγείο, αλλά με πολλά διακοσμητικους μαγνήτες κολλημενοι στην πόρτα του.

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Επίσημη θέση του ΑΚΕΛ για έξοδο από ευρώ

Την συντεταγμένη έξοδο της Κύπρου από την Ευρωζώνη  και τη διεξαγωγή σχετικού δημοψηφίσματος αντί της υιοθέτησης του Μνημονίου πρότεινε επισήμως η ολομέλεια της κεντρικής επιτροπής του ΑΚΕΛ, μια μέρα πριν από την ψήφιση από τη Βουλή της δανειακής σύμβασης.

Αύξηση σοκ 200% των κρουσμάτων AIDS στην Ελλάδα

Μελέτη ερευνητών από τα Πανεπιστήμια της Οξφόρδης και του Στάνφορντ υποστηρίζει πως η λιτότητα έχει καταστροφικές συνέπειες στην υγεία των πολιτών της Ευρώπης και της Βόρειας Αμερικής, οδηγώντας σε αυτοκτονίες, κατάθλιψη και σε λοιμώδεις ασθένειες, καθώς μειώνεται η πρόσβαση σε φάρμακα και στην ιατρική φροντίδα.


Ο τραγουδιστής Αναστάσης Κουλούρης καλεσμένος στην εκπομπή Παρέα με το Νίκο 22.00 - 01.00


Ο τραγουδιστής Αναστάσης Κουλούρης   καλεσμένος στην εκπομπή
"Παρέα με το Νίκο " 22.00 - 01.00
Απο τις 22:00 με 01:00 "Παρέα με το Νίκο" χωρίς κείμενα, χωρίς playlist....!!!
LISTEN US LIVE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK....


www.livestream.com/radioroumelinews
www.radioroumelinews.listen2myradio.com

http://radioroumelinews.caster.fm
www.ustream.tv/channel/radio-roumeli-news-live-cam


Μια εκπομπή ελεύθερου σχολιασμού για όλα όσα μάς καίνε.
Αν αγαπάτε το αληθινό ραδιόφωνο ,αν βαρεθήκατε να ακούτε συνέχεια τα ίδια...
Aν το ραδιόφωνο για σας,σημαίνει ενημέρωση, επικοινωνία, διασκέδαση και κυρίως σεβασμός στον ακροατή.. τότε.. ελάτε στην όμορφη παρέα μας..!
Kάθε βράδυ, το ταξίδι... ξεκινά στις 22:00 συντονιστείτε..!!!

Δεύτερα έως Παρασκευή στο Radio Roumeli News fm 98.00 Λαμία .
Eσωτερική παραγωγή - επιμέλεια παρουσίαση Νίκος Σαμούρκας
Γραμμή επικοινωνίας 6975675005
e-mail rumelifm@otenet.gr

Μεσσηνία: Σύγκρουση φορτηγών πλοίων ανοιχτά της Μεθώνης - 10 αγνοούμενοι ναυτικοί - Βυθίστηκε το ''Piri Reis'' που μετέφερε λιπάσματα!

- Σε πλήρη εξέλιξη γιγαντιαία επιχείρηση με συμμετοχή ελικοπτέρου, αεροσκάφους και 10 πλοίων


- Η σύγκρουση των φορτηγών πλοίων έγινε 78 μίλια από τη Μεθώνη κοντά στη νήσο Σαπιέντζα


- Σύμφωνα με πληροφορίες από τους 17 ναυτικούς του Piri Reis, οι 10 δεν πρόλαβαν να βγουν έγκαιρα


- Το δεύτερο φορτηγό πλοίο δεν έχει βυθιστεί - Μέσα βρίσκονται 17 ναυτικοί

Τουλάχιστον 10 ναυτικοί αγνούνται, μετά τη

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΥΛΑ !!! Ιδού το έγγραφο που έστειλε τον Ιησού Χριστό στη σταύρωση

Συγκλονίζει το έγγραφο που είδε το φως της δημοσιότητας, σχετικά με την απόφαση της σταύρωσης του Ιησού Χριστού. 

Η ύπαρξη του συγκεκριμένου χειρόγραφου, ήταν άγνωστη μέχρι και το 1309 μ.Χ., όταν και εντοπίστηκε για πρώτη φορά, στην πόλη L’Aquila, της γειτονικής Ιταλίας.

Το 1381, μεταφέρθηκε στην Κωνσταντινούπολη, που βρισκόταν υπό την ηγεσία του Πατριάρχου Ιερεμίου, με σκοπό να μεταφραστεί, όπως και έγινε, τελικά, από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Διονύσιο, το 1643.

Όπως φαίνεται και από τη μετάφρασή του, που δόθηκε στη δημοσιότητα, ουσιαστικά, πρόκειται για τη δικαστική απόφαση, που έστειλε τον Ιησού στο μαρτύριο του Σταυρού, μέσα στην οποία, αναφέρονται με κάθε λεπτομέρεια, τα βασανιστήρια που θα έπρεπε να υποστεί ο ίδιος, μέχρι και τη στιγμή της σταύρωσής του.

Το περιεχόμενο της μετάφρασης:

«Τω εβδόμω και δεκάτω Τιβερίου Καίσαρος,

Μετά θάνατον κατηγορώ της 46χρονης νοσοκόμας για τους ραδιοφωνικούς φαρσέρ «Η φάρσα τους με οδηγεί στην αυτοκτονία»


Η 46χρονη νοσοκόμα, η οποία βρέθηκε απαγχονισμένη μετά το τηλεφώνημα-φάρσα που της είχαν κάνει δύο ραδιοφωνικοί παραγωγοί από την Αυστραλία, σχετικά με την εγκυμοσύνη της πριγκίπισσας Κέιτ Μίντλετον, είχε αφήσει ένα γράμμα πριν πεθάνει στο οποίο τους κατηγορούσε ότι αυτοί ευθύνονται για τον θάνατό της, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Sunday Times.

Η ινδικής καταγωγής Τζασίντα Σαλντάνχα βρέθηκε κρεμασμένη στις 7 Δεκεμβρίου, τρεις ημέρες αφού είχε απαντήσει στο τηλεφώνημα-φάρσα των παραγωγών του ραδιοφωνικού σταθμού 2Day FM της Αυστραλίας, οι οποίοι προσποιήθηκαν ότι είναι η βασίλισσα Ελισάβετ και ο πρίγκιπας Κάρολος, για να μάθουν νέα για τη δούκισσα του Κέμπριτζ, η οποία νοσηλευόταν στην αρχή της εγκυμοσύνης της.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, το ένα

Σεισμός 4,2 R στον Κορινθιακό 13 ΧΛΜ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ ΑΙΓΙΟΥ

Δεν έχουν αναφερθεί ζημιές από την ασθενή σεισμική δόνηση που σημειώθηκε στις 8.00 σήμερα το πρωί, με επίκεντρο τον κορινθιακό κόλπο, κοντά στο Αίγιο. 

Ειδικότερα, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο σεισμός είχε μέγεθος 4,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρο εντοπίστηκε σε θαλάσσιο χώρο 13 χιλιόμετρα ανατολικά του Αιγίου.

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΠΟ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΕ ΘΡΑΚΗ - ΑΚΤΕΣ ΑΙΓΑΙΟΥ !!!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Δημοσιογράφος - Συγγραφέας - Τουρκολόγος

Ενώ συνεχίζεται η διαδικασία εξόδου των δυνάμεων του ΡΚΚ από το τουρκικό έδαφος προς το β Ιράκ, στα πλαίσια της διαδικασίας επίλυσης της χρόνιας διαμάχης τουρκικού στρατού και Κούρδων ανταρτών, όπως έγινε γνωστό από την τουρκική εφημερίδα, Aydınlık, αλλά και από τοπικούς παράγοντες, τις τελευταίες μέρες παρατηρείται μεταφορά μεγάλων στρατιωτικών δυνάμεων από τις νοτιοανατολικές επαρχίες όπου βρίσκονταν για να αντιμετωπίσουν τους Κούρδους αντάρτες προς τα δυτικά σύνορα της Τουρκίας, δηλαδή προς τις μικρασιατικές ακτές του Αιγαίου απέναντι από τα ελληνικά νησιά καθώς και προς τα ελληνοτουρκικά σύνορα της Ανατολικής Θράκης.

Βόμβα EMP ενδέχεται να κατέχει η Β Κορέα το 2015

Όπλα ηλεκτρομαγνητικού παλμού τα οποία μπορούν να παραλύσουν στην κυριολεξία μια χώρα μέσα σε νανοδευτερόλεπτα ενδέχεται να αποκτήσει η Β. Κορέα μέχρι το 2015.Πρόκειται για το χειρότερο εφιάλτη των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ν. Κορέας καθώς  η τεχνολογία υπάρχει και είναι προσιτή.

Α.Νταβούτογλου: "Δεν υπάρχει έγκυρη συνθήκη για το που ανήκουν τα νησιά του Αιγαίου"!

"Mη έγκυρες" χαρακτηρίζει τις Συνθήκες της Λοζάνης και των Παρισίων με τα οποία τα νησιά του Αιγαίου, πλην Ιμβρου, Τενέδου και ορισμένων βραχονησίδων περιήλθαν οριστικά στην Ελλάδα, ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Αχμέτ Νταβούτογλου, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του βουλευτή από το Κοτσάελι, Lütfü Türkkan.

"Τα μέτρα που έχουν επιβληθεί στην Ελλάδα είναι παράνομα και αντισυνταγματικά"

Τα μέτρα που επέβαλε η τρόικα στην Ελλάδα είναι «παράδειγμα προς αποφυγή», λέει διακεκριμένος καθηγητής Δημοσίου Δικαίου στο King College... Οι Έλληνες θα μπορούσαν να καταγγείλουν την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για τα μέτρα «απαράδεκτης λιτότητας» που τους έχουν επιβληθεί.

Αντιμέτωπη με επιδημία καρκίνου η Λατινική Αμερική

Η Λατινική Αμερική θα βρεθεί αντιμέτωπη με μια επιδημία καρκίνου εκτός αν οι κυβερνήσεις της αντιδράσουν γρήγορα και βελτιώσουν τα συστήματα υγείας των χωρών τους, αλλά και τη φροντίδα των φτωχών, επισημαίνουν επιστήμονες σε έρευνα που δημοσιεύεται σήμερα στην επιθεώρηση The Lancet Oncology.

Αθήνα: Ξύπνησε από κώμα 2 χρόνια μετά χάρη στην αγάπη του

Αυτό είναι αγάπη: μετά από ένα τροχαίο ατύχημα, ένα κορίτσι από την Αθήνα βρισκόταν σε κώμα για περισσότερο από 2 χρόνια.

Το Facebook φταίει για τα διαζύγια στο Ιράν;

Το Facebook ευθύνεται για το 1/3 των διαζυγίων στο Ιράν, υποστηρίζει η υπηρεσία δίωξης του ηλεκτρονικού εγκλήματος της χώρας.

Ο Αλί Μπαλί, εκπρόσωπος της ιρανικής αστυνομίας του Διαδικτύου, δήλωσε στην ειδησεογραφική ιστοσελίδα YJC ότι αυτός ο ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης είναι «το πιο επικίνδυνο και απεχθές κατασκοπευτικό εργαλείο» που έχουν αναπτύξει οι ΗΠΑ στις ισλαμικές χώρες.

Το Facebook και πάνω από 5 εκατομμύρια ιστοσελίδες θεωρούνται ανήθικου περιεχομένου και μπλοκάρονται από τις ιρανικές Αρχές, ωστόσο οι Ιρανοί χρησιμοποιούν διαμεσολαβητές ελεύθερης πρόσβασης και εικονικά ιδιωτικά δίκτυα για να αποφύγουν τη διαδικτυακή λογοκρισία. Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία πάντως, υπάρχουν πάνω από 17 εκατομμύρια χρήστες του Facebook στη χώρα.

Το Ιράν έχει πληθυσμό 70 εκατομμυρίων κατοίκων, εκ των οποίων το 60% και πλέον είναι κάτω των 30 ετών.

Πηγή: ΑΠΕ

Ο Αθανάσιος Ε.Δρούγος, Στρατιωτικός και Διπλωματικός Αναλυτής στην εκπομπή Παρέα με το Νίκο

Ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ Στρατιωτικός και Διπλωματικός Αναλυτής και ΕΙΔΙΚΟΣ σε ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ-ΑΣΥMΜΕΤΡΩΝ ΑΠΕΙΛΩΝ, καλεσμένος στην εκπομπή "Παρέα με το Νίκο " 22.00 - 01.00
LISTEN US LIVE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK....

 
www.radioroumelinews.caster.fm
www.radioroumelinews.listen2myradio.com

www.ustream.tv/channel/radio-roumeli-news-live-cam
 
Απο τις 22:00 με 01:00 "Παρέα με το Νίκο" χωρίς κείμενα, χωρίς playlist....!!!

Μια εκπομπή ελεύθερου σχολιασμού για όλα όσα μάς καίνε.
Αν αγαπάτε το αληθινό ραδιόφωνο, αν βαρεθήκατε να ακούτε συνέχεια τα ίδια...
Aν το ραδιόφωνο για σας,σημαίνει ενημέρωση, επικοινωνία, διασκέδαση και κυρίως σεβασμός στον ακροατή.. τότε.. ελάτε στην όμορφη παρέα μας..!
Kάθε βράδυ, το ταξίδι... ξεκινά στις 22:00 συντονιστείτε..!!!

Δεύτερα έως Παρασκευή στο Radio Roumeli News fm 98.00 Λαμία .
Eσωτερική παραγωγή - επιμέλεια παρουσίαση Νίκος Σαμούρκας
Γραμμή επικοινωνίας 6975675005
e-mail rumelifm@otenet.gr


Πεντε μίλια δυτικά από την πόλη Χάιφα Ισραηλινό μαχητικό κατέρριψε μη επανδρωμένο αεροσκάφος

Ένα ισραηλινό αεροσκάφος κατέρριψε σήμερα ένα τηλεκατευθυνόμενο μη επανδρωμένο αεροσκάφος που εκινείτο για να εισέλθει στον ισραηλινό εναέριο χώρο από τον Λίβανο, ανακοίνωσαν οι ένοπλες δυνάμεις του Ισραήλ.
«Πριν από τρεις ώρες, ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος εντοπίστηκε από την αεράμυνα ενώ βρισκόταν στον λιβανέζικο εναέριο χώρο και το έπληξε όταν αποπειράθηκε να παραβιάσει τον ισραηλινό εναέριο χώρο», ανέφερε εκπρόσωπος των ενόπλων δυνάμεων.

Οριστικά και αμετάκλητα Αποσύρεται η διατάξη για τη μείωση στις συντάξεις του ΤΕΒΕ μετά τη θύελλα αντιδράσεων

Αθήνα
Μειωμένες έως 35% θα είναι οι συντάξεις που θα καταβάλλονται εφεξής από το ΤΕΒΕ, σύμφωνα με διάταξη που υπάρχει στο πολυνομοσχέδιο που θα κατατεθεί την Πέμπτη στη Βουλή.
Όπως τονίζει η ένωση των επαγγελματοβιοτεχνών (ΓΣΕΒΕΕ), αφού δεν θα επιβληθεί το τέλος 2 τοις χιλίοις στον τζίρο των επιχειρήσεων, ως ισοδύναμο μέτρο προκρίνεται η μείωση του ποσοστού αναπλήρωσης των συντάξεων του Οργανισμού.

Σε επιστολή της προς τον πρωθυπουργό και τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων, η ΓΣΕΒΕΕ ζητεί «άμεσα συνάντηση μαζί τους, ύστερα από πληροφορίες ότι στο πολυνομοσχέδιο το οποίο κατατίθεται στη Βουλή για να ψηφισθεί με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, συμπεριλαμβάνεται αιφνιδιαστική τροπολογία την οποία καταθέτει ο Υπουργός Εργασίας, κ. Βρούτσης, και με την οποία αλλάζει ο τρόπος υπολογισμού των συντάξεων του ΤΕΒΕ». 

Ο Αθανάσιος Ε.Δρούγος, Στρατιωτικός και Διπλωματικός Αναλυτή στην εκπομπή Παρέα με το Νίκο

Ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ Στρατιωτικός και Διπλωματικός Αναλυτής και ΕΙΔΙΚΟΣ σε ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ-ΑΣΥMΜΕΤΡΩΝ ΑΠΕΙΛΩΝ, καλεσμένος στην εκπομπή "Παρέα με το Νίκο " 22.00 - 01.00
LISTEN US LIVE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK....
www.radioroumelinews.caster.fm
www.radioroumelinews.listen2myradio.com

www.ustream.tv/channel/radio-roumeli-news-live-cam
 
Απο τις 22:00 με 01:00 "Παρέα με το Νίκο" χωρίς κείμενα, χωρίς playlist....!!!

Μια εκπομπή ελεύθερου σχολιασμού για όλα όσα μάς καίνε.
Αν αγαπάτε το αληθινό ραδιόφωνο, αν βαρεθήκατε να ακούτε συνέχεια τα ίδια...
Aν το ραδιόφωνο για σας,σημαίνει ενημέρωση, επικοινωνία, διασκέδαση και κυρίως σεβασμός στον ακροατή.. τότε.. ελάτε στην όμορφη παρέα μας..!
Kάθε βράδυ, το ταξίδι... ξεκινά στις 22:00 συντονιστείτε..!!!

Δεύτερα έως Παρασκευή στο Radio Roumeli News fm 98.00 Λαμία .
Eσωτερική παραγωγή - επιμέλεια παρουσίαση Νίκος Σαμούρκας
Γραμμή επικοινωνίας 6975675005
e-mail rumelifm@otenet.gr




O χάρτης της "Νέας Τουρκίας" προκαλεί διπλωματικό επεισόδιο με την Βουλγαρία

Η ελληνική κυβέρνηση δεν αντέδρασε καν όταν δύο εβδομάδες μετά το Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας Ελλάδας και Τουρκίας που συνεδρίασε στην Κωνσταντινούπολη, η εφημερίδα Μιλλιέτ, δημοσίευσε απόρρητο χάρτη που τέθηκε υπ'όψιν των μελών του τουρκικού Συμβουλίου Ασφαλείας με την μισή Ελλάδα κατεχόμενη, αλλά η Βουλγαρία φαίνεται ότι φοβάται πολύ ολιγότερο την Τουρκία και αντέδρασε εντονότατα.

Η κρίση έστρεψε τους Έλληνες στα παράνομα τσιγάρα

Περισσότερα από 3 δισεκατομμύρια παράνομα τσιγάρα καταναλώθηκαν στην Ελλάδα το 2012, σημειώνοντας αύξηση 16% σε σχέση με το 2011 και 330% σε σχέση με το 2008.

Τα παραπάνω αποδεικνύονται από τα νέα στοιχεία της έκθεσης STAR της KPMG που έδωσε στην δημοσιότητα η εταιρεία Παπαστράτος.

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news