Home » , » Σκηνές «Φαρ Ουέστ» στη Λαμία - 30χρονος πυροβολούσε εναντίον αστυνομικών

Σκηνές «Φαρ Ουέστ» στη Λαμία - 30χρονος πυροβολούσε εναντίον αστυνομικών

Σκηνές «Φαρ Ουέστ» εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Κυριακής στο κέντρο της Λαμίας. Το Κέντρο της Άμεσης Δράσης ενημερώθηκε για έναν 30χρονο οπλισμένο άντρα με καραμπίνα, εκτός εαυτού, ο οποίος βρισκόταν στη συμβολή των οδών Μάρκου Μπότσαρη και Καρπενησίου.

Σύμφωνα με το Lamiareport, διερχόμενοι είδαν τον 30χρονο να περπατά στην οδό Καρπενησίου κρατώντας μια καραμπίνα, βρίζοντας και απειλώντας τους πάντες.

Στο σημείο έφτασαν αμέσως αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. και περιπολικά, οι οποίοι απέκλεισαν την περιοχή. Ο οπλισμένος άνδρας μόλις είδε τους αστυνομικούς φώναξε. «Ήρθατε; Θα σας σκοτώσω...»


Αμέσως μετά πυροβόλησε ένα περιπολικό και στη συνέχεια μία μηχανή της ΔΙ.ΑΣ. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κάποιος αστυνομικός ή περαστικός.

Στη συνέχεια, ο 30χρονος κινήθηκε προς την οδό Μπότσαρη ενώ σε κατάσταση αμόκ φώναζε στους αστυνομικούς: «Μην με πλησιάζετε. Μη με ακολουθείτε θα σας γεμίσω μολύβι...»

Τελικά όταν έφτασαν στη συμβολή των οδών Μπότσαρη και Αχιλλέως, την ώρα που κάποιος αστυνομικός του μιλούσε και τον απασχολούσε αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. τον αφόπλισαν και τον συνέλαβαν.

 
Πηγή: www.lamiareport.gr

 

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news