Home » , , , » Σάλο έχει προκαλέσει ο θάνατος 56χρονης παραπληγικής που η ΔΕΗ της έκοψε το ρεύμα

Σάλο έχει προκαλέσει ο θάνατος 56χρονης παραπληγικής που η ΔΕΗ της έκοψε το ρεύμα

Σάλο έχει προκαλέσει ο θάνατος της 56χρονης τετραπληγικής γυναίκας από τα Χανιά Ευτυχίας Ποποδάκη, που έφυγε από τη ζωή, όταν η ΔΕΗ της έκοψε το ρεύμα, καθώς υποστηριζόταν μηχανικά τα τελευταία 15 χρόνια.

Χθες το απόγευμα οι συγγενείς της  προχώρησαν σε μήνυση κατά παντός υπευθύνου για το θάνατο της γυναίκας, επιρρίπτοντας ευθύνες στο ΔΕΔΔΗΕ.
«Υποβάλαμε μήνυση κατά παντός υπευθύνου και του ΔΕΔΔΗΕ και του υπαλλήλου ακόμα που έκοψε το ρεύμα. 

Δεν είναι δυνατόν να κόβουν το ρεύμα σε μια γυναίκα που ζούσε χάρις στην υποστήριξη μηχανήματος. Χωρίς τεχνική υποστήριξη η μητέρα μου είχε μια ώρα ζωής καθώς τόσο διαρκούσε η μπαταρία», δήλωσε ο γιος της θανούσας Ανδρέας Ποποδάκης.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι οι οφειλές για το ρεύμα είχαν πληρωθεί και μόνο ο τελευταίος μήνας δεν είχε εξοφληθεί, καθώς και το «χαράτσι». Το συνολικό κόστος του τελευταίου λογαριασμού μαζί με το «χαράτσι» δεν ξεπερνούσε τα 800 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σύνταξη του ΟΓΑ που λάμβανε η άτυχη 56χρονη είχε διακοπεί από το περασμένο φθινόπωρο.

Στο μεταξύ, πηγές της ΔΕΗ που επικαλείται το ΑΠΕ - ΜΠΕ, ανέφεραν το βράδυ της Τετάρτης ότι ήταν πρακτικά αδύνατο για τη ΔΕΗ να γνωρίζει την κατάσταση της υγείας της 56χρονης τετραπληγικής γυναίκας, καθώς και το ότι στη ΔΕΗ δεν είχε δηλωθεί ότι η θανούσα χρειαζόταν μηχανική υποστήριξη όλο το 24ωρο   (οι περιπτώσεις αυτές ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες καταναλωτών στις οποίες δεν γίνεται διακοπή της ηλεκτροδότησης ανεξαρτήτως οφειλών).


newscreta.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news