Home » » Αιματηρή συμπλοκή στις φυλακές Δομοκού: Ένας κρατούμενος νεκρός

Αιματηρή συμπλοκή στις φυλακές Δομοκού: Ένας κρατούμενος νεκρός

Τρεις συγκρατούμενοι ήρθαν στα χέρια για προσωπικές διαφορές - Ισοβίτης έσφαξε με γυαλί 32χρονο ενώ τραυματίστηκε σοβαρά και ένας 40χρονος - Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση και έρευνα στα κελιά των κρατουμένων


Βρέθηκε μπουκάλι με τσίπουρο στο κελί του άγριου φονικού

Αιματηρή συμπλοκή στις φυλακές Δομοκού: Ένας κρατούμενος νεκρός

Άγρια συμπλοκή κρατουμένων σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στο σωφρονιστικό κατάστημα του Δομοκού, με έναν άντρα νεκρό και έναν τραυματία.

Όλα έγιναν στις 03:30 τα ξημερώματα, όταν τρεις συγκρατούμενοι Έλληνες, που έμεναν στο ίδιο κελί, ήρθαν στα χέρια για προσωπικές διαφορές.

Στην άγρια συμπλοκή που ακολούθησε ο 48χρονος ισοβίτης έσφαξε με γυαλί τον 32 συγκρατούμενό του και τραυμάτισε σοβαρά τον τρίτο της παρέας, ηλικίας 40 ετών, ο οποίος διακομίσθηκε και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Λαμίας.

Σύμφωνα με το LamiaReport στο κελί που έγινε το φονικό βρέθηκε ένα μπουκάλι με τσίπουρο, το οποίο πιθανότατα είναι αυτό που φτιάχνουν οι κρατούμενοι ζεσταίνοντας πράσινο οινόπνευμα.

Όσο για το φονικό όπλο πρόκειτια για ένα κομμάτι από σπασμένο τζάμι, μήκους 15 εκατοστών, με το οποίο ο 48χρονος χτύπησε στο λαιμό τον άτυχο 32χρονο, ο οποίος πέθανε σχεδόν ακαριαία. Ο 40χρονος, από την πλευρά του, προσπάθησε να αμυνθεί με ένα σκουπόξυλο και δέχθηκε τα χτυπήματα στην κοιλιακή χώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τραυματίας κρατούμενος όταν ρωτήθηκε για την αιματηρή συμπλοκή, είπε ότι έπεσε και χτύπησε μόνος του, επιβεβαιώνοντας τον άγραφο νόμο των φυλακών: «Όσα λιγότερα λες, τόσο περισσότερο θα ζήσεις...».

Ο 32χρονος κρατούμενος που έχασε τη ζωή του ήταν από τη Λάρισα και είχε καταδικαστεί σε 12 χρόνια φυλακή για συνέργεια σε απόπειρα ληστείας, για ληστεία κατά συναυτουργία και οπλοφορία κατ΄ εξακολούθηση.

Ο 40χρονος τραυματίας είχε καταδικαστεί σε 7 χρόνια για ληστεία και απλή σωματική βλάβη.

Ο 48χρονος δράστης, ο οποίος φέρεται να έχει τρία διαφορετικά επίθετα, είχε καταδικαστεί σε ισόβια για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Στη φυλακή επικρατεί μέχρι και αυτή την ώρα αναστάτωση, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση και έρευνα στα κελιά των κρατουμένων από σωφρονιστικούς υπαλλήλους, εξωτερικούς φρουρούς και αστυνομία.

Πηγή: Lamiastar και Lamiareport

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news