Το χρονικό της σύλληψης Ρούπα



Το κατώφλι του Εφετείου αναμένεται να περάσει τις επόμενες ώρες η φερόμενη ως ηγετικό στέλεχος της τρομοκρατικής οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας», Πόλα Ρούπα, μετά τη σύλληψή της τα ξημερώματα της Πέμπτης. 

Οι παράλληλες επιχειρήσεις της Αστυνομίας, η παρακολούθηση της Ρούπα και ο ρόλος που διαδραμάτισε η 25χρονη γυναίκα. 

Η επιχείρηση για τη σύλληψη της Ρούπα πραγματοποιήθηκε στις 06:10 τα ξημερώματα της Πέμπτης σε μονοκατοικία στην Ηλιούπολη, όπου διέμενε με το ανήλικο παιδί της. 

Παράλληλη επιχείρηση σε διαμέρισμα στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου έλαβε χώρα για τη σύλληψη της 25χρονης, η οποία φέρεται να παρείχε κάλυψη στην Πόλα Ρούπα.

 Οι δύο σχεδόν ταυτόχρονες επιχειρήσεις της Αστυνομίας διεξήχθησαν τόσο από άντρες της Αντιτρομοκρατικής όσο και της ΕΚΑΜ, με παρουσία εκπροσώπων των εισαγγελικών αρχών. 

Το ανήλικο παιδί της Ρούπα παραδόθηκε για προστατευτική φύλαξη στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων, υπό την επιμέλεια της εισαγγελέως ανηλίκων.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Ρούπα συνελήφθη χωρίς να προβάλει καμία αντίσταση, με τους αστυνομικούς να εντοπίζουν όπλο στην τσάντα της. Το μόνο που ζήτησε ήταν η προστασία του παιδιού της κατά τη διαδικασία της σύλληψης, ενώ στη συνέχεια οδηγήθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η Αντιτρομοκρατική είχε εντοπίσει από τα Χριστούγεννα το κρησφύγετο της συντρόφου του Νίκου Μαζιώτη, παρακολουθώντας τη συλληφθείσα με σκοπό την περαιτέρω συλλογή πληροφοριών.

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news