Home » , , , , » Έκρηξη με δεκάδες νεκρούς σε χώρο συναυλίας στο Μάντσεστερ

Έκρηξη με δεκάδες νεκρούς σε χώρο συναυλίας στο Μάντσεστερ

Τραγικός είναι ο απολογισμός ισχυρής έκρηξης που σημειώθηκε λίγο μετά το τέλος συναυλίας στο Manchester Arena του Μάντσεστερ στην Αγγλία.

Η έκρηξη που ακούστηκε και αρχικά αποδίδεται σε βραχυκύκλωμα δημιούργησε πανικό στους θεατές που προσπαθούσαν να βγουν άρον άρον από το κτήριο, με την αστυνομία να βοηθά στην απομάκρυνση του κόσμου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η αστυνομική διεύθυνση του Μάντσεστερ, υπάρχουν αρκετά επιβεβαιωμένα θύματα, που σύμφωνα με πληροφορίες αγγίζουν τα 20, αλλά και πολλούς τραυματίες που πιθανότατα ξεπερνούν τους 100. Στην περιοχή έσπευσαν ασθενοφόρα για να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες και να μεταφέρουν τους τραυματίες σε νοσοκομεία της περιοχής.

Η αστυνομία ζητά από τους πολίτες να αποφύγουν να πλησιάσουν την περιοχή, καθώς θα δυσκολέψουν το έργο των Αρχών που βρίσκονται εκεί.

Βίντεο δείχνει ανθρώπους να βγαίνουν τρέχοντας τρομοκρατημένοι από τον χώρο της συναυλίας, αμέσως μετά το τέλος της, ενώ ματωμένοι θεατές δέχθηκαν τις πρώτες βοήθειες από ομάδα επειγόντων περιστατικών έξω από την αρένα. Την ίδια ώρα πάνοπλοι αστυνομικοί επιθεωρούσαν τον χώρο.

Η Evie Brewster, που ήταν στην συναυλία, αποκάλυψε ότι «Η Αριάνα Γκράντε είχε μόλις τελειώσει το τελευταίο τραγούδι της και έφυγε από τη σκηνή όταν ακούστηκε μια πολύ ισχυρή έκρηξη. Ξαφνικά όλοι άρχισαν να ουρλιάζουν και να τρέχουν προς την έξοδο. Μπορούσαμε να ακούσουμε τις σειρήνες από τα περιπολικά και τα ασθενοφόρα. Ήταν τρομακτικό. Υπήρχαν χιλιάδες άνθρωποι που προσπαθούσαν να βγουν έξω παράλληλα. Όλοι ούρλιαζαν και έκλαιγαν. Το μέρος είχε γεμίσει καπνό και μύριζε καμένο. Η έκρηξη ακούστηκε μέσα από το κτήριο».

Ο σιδηροδρομικός σταθμός Victoria Που βρίσκεται δίπλα στο Manchester Arena έκλεισε προσωρινά και τα τρένα δεν μπορούν ούτε να φύγουν ούτε να πλησιάσουν στον σταθμό.

Εκπρόσωπος της τραγουδίστριας είπε ότι "η Αριάνα είναι εντάξει. Διερευνούμε τι έχει γίνει".

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news